חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי עם שום וחמאה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון עצמי ונהדר, והריח בבית מוסיף תיאבון,
ספגטי עם שום וחמאה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון עצמי ונהדר, והריח בבית מוסיף תיאבון,
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חבילת ספגטי מס 8 ,
10 שני שום קלופים,
200 גרם גבינת פרמזן,
2 כפות פטרוזליה קצוצה וטריה (כף לכל מנה)
פרוסות דקות של חמאה מלוחה,
קערת פיירקס בינונית לתנור,
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי כ 8 דקות במים רותחים,
מסננים ולא שוטפים, שמים חצי כמות מהספגטי בקערה ומערבבים עם חצי הכמות של השום הקצוץ ,מפזרים 100 גרם של הגבינה ,
מוספים את שאר הספגטי הנותר ומשטחים בקערה שישכב בצורה אחידה, מפזרים את שאר השום הקצוץ דק על כל הספגטי בלי לערבב עכשיו,על זה מפזרים שוב את שאר הגבינה בצורה אחידה ומכסים הכל בגבינה.
מרטבים סכין חדה ופורסים פרוסות מהחמאה המלוחה עד כיסוי כל הגבינה,
ומכנסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות באמצע התנור,
משאירים עד השחמת הגבינה,
בהגשה עם שני מזלגות מפוררים קמעה את הגבינה השחומה כך שכל אחד יקבל קצת מערבבים ומגישים לצלחת, עם קצת פטרוזיליה קצוצה דק.
בתאבון.
מגיש: narkies1
מקור: אישי
שתף את המתכון