הוראות הכנה
מרכיבים
עוגיות מבצק פריך בצורות שיוצרים בחותכני עוגיות
שקי זילוף
300 - 250 גרם אבקת סוכר
חלבון ביצה אחד
צבעי מאכל בג'ל
קסמי עץ.
אופן ההכנה
שלב אחר שלב:
להכנת הקרם בקערה מערבבים אבקת סוכר וחלבון ביצה עד למרקם חלק.
בעזרת קיסם מעבירים מעט צבע לקרם ומערבבים היטב עד לקבלת צבע אחיד.
מעבירים לשק זילוף ומקשטים את העוגיות.
לאחר מס' שעות הקרם מתייבש והופך למעין סוכרייה.
כדי לעבוד בשכבות יש להמתין כ- 10 דקות בין שכבה לשכבה.
מגיש:
מקור: גלית ברגר
שתף את המתכון
