חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מקושטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעזרת צבעים מגוונים, קצת סוכר והפתעות, משדרגים את העוגיות
עוגיות מקושטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעזרת צבעים מגוונים, קצת סוכר והפתעות, משדרגים את העוגיות
הוראות הכנה
מרכיבים
עוגיות מבצק פריך בצורות שיוצרים בחותכני עוגיות
שקי זילוף
300 - 250 גרם אבקת סוכר
חלבון ביצה אחד
צבעי מאכל בג'ל
קסמי עץ.
אופן ההכנה
שלב אחר שלב:
להכנת הקרם בקערה מערבבים אבקת סוכר וחלבון ביצה עד למרקם חלק.
בעזרת קיסם מעבירים מעט צבע לקרם ומערבבים היטב עד לקבלת צבע אחיד.
מעבירים לשק זילוף ומקשטים את העוגיות.
לאחר מס' שעות הקרם מתייבש והופך למעין סוכרייה.
כדי לעבוד בשכבות יש להמתין כ- 10 דקות בין שכבה לשכבה.
מגיש: יוסף ל
מקור: גלית ברגר
שתף את המתכון