הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נתחי הודו (שטופים)
1 בצל חתוך לקוביות
5-6 שיני שום חתוכות גס
1 חבילת פטריות טריות שטופות וחתוכות
3-4 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות
1 כוס יין אדום מתוק או יבש
1 כוס מים
1 כף קמח תפו"א
3 כפות אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
1. לאדות את הבצל בסיר רחב (סוטאז') עד הזהבה.
2. להוסיף את השום ולערבב כחצי דקה.
3. לטגן את נתחי ההודו כ-4 דקות על כל צד.
4. להוסיף את הפטריות הטריות ואת הגזרים.
5. בכלי נפרד, לערבב את הקמח עם אבקת המרק ולזרות על נתחי ההודו. לערבב.
6. להוסיף את הנוזלים, יין ומים.
7. כאשר רותח, לטעום ולתקן תיבול.
8. להנמיך את האש ולבשל שעתיים. לבדוק מדי פעם שלא חסרים נוזלים. במידת הצורך, להוסיף מים ולטעום אם צריך לתקן התיבול בהתאם.
מגיש:
מקור: CeliacMom
שתף את המתכון
