חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הודו שיכור בפטריות ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי חזה הודו מבושלים ברוטב יין אדום ופטריות. br
הודו שיכור בפטריות ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתחי חזה הודו מבושלים ברוטב יין אדום ופטריות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג נתחי הודו (שטופים)
1 בצל חתוך לקוביות
5-6 שיני שום חתוכות גס
1 חבילת פטריות טריות שטופות וחתוכות
3-4 גזרים קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות
1 כוס יין אדום מתוק או יבש
1 כוס מים
1 כף קמח תפו"א
3 כפות אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה
1. לאדות את הבצל בסיר רחב (סוטאז') עד הזהבה.
2. להוסיף את השום ולערבב כחצי דקה.
3. לטגן את נתחי ההודו כ-4 דקות על כל צד.
4. להוסיף את הפטריות הטריות ואת הגזרים.
5. בכלי נפרד, לערבב את הקמח עם אבקת המרק ולזרות על נתחי ההודו. לערבב.
6. להוסיף את הנוזלים, יין ומים.
7. כאשר רותח, לטעום ולתקן תיבול.
8. להנמיך את האש ולבשל שעתיים. לבדוק מדי פעם שלא חסרים נוזלים. במידת הצורך, להוסיף מים ולטעום אם צריך לתקן התיבול בהתאם.
מגיש: CeliacMom
מקור: CeliacMom
שתף את המתכון