הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם דגים טחונים מכל סוג שיש בהם הרבה בשר (אני אישית אוהבת נסיכת הנילוס).
2-שני שום כתוש
1-כפית מלח
½-כפית פלפל שחור טחון
½-כפית פפריקה
1-כפית כמון
2-כפות פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
3-כוסות מים
1-כפית כמון
½-כפית כורכום
קורט-מלח
4-כפות רסק עגבניות
1/2-כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
לטחון את הדג ולהוסיף את שאר המצרכים,לערבב היטב וליצור קציצות.
לטגן את הקציצות בשמן עמוק וחם עד להזהבה.
לצקת לסיר בישול את המים ושאר מצרכי הרוטב,לבשל כ-10 דקות ולהוסיף את הקציצות המטוגנות,לכסות חלקית את הסיר ולבשל חצי שעה נוספת(להבה נמוכה).
טעים בתוספת פתיתים/אורז.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
