חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוציני ברוטב פלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוציני ברוטב פלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילים קטנטנים או חציל חתוך לקוביות בינוניות .
מלח גס
4 כפות שמן זית
375 גרם פוטציני
לרוטב:
קילו פלפל אדום
2 שיני שום כתושות
כפית אבקת מרק ירקות
חצי כוס מים
רבע כוס בזיליקום קצוץ
כף רסק עגבניות
2 כפיות טימין טרי
כפית חומץ בלסמי
כפית סוכר
מלח פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לקוביות בינוניות מפזרים מלח גס ומשהים כ30 דקות .
שוטפים את החציל מהמלח ומיבשים בנייר סופג .
מחממים את השמן זית במחבת ומטגנים את החציל עד הזהבה.
לרוטב :
מחממים תנור ל- 220°C וקולים את הפלפלים עד שקליפתם משחירה ומתמלאת בבועות ,
מעבירים לשקית ניילון וסוגרים היטב ,משאירים כ-15 דקות מוצאים מהשקית ומקלפים את הפלפלים .
מרחיקים את הגרעינים ומעבירים למעבד מזון את הפלפלים מוסיפים את שאר חומרי הרוטב
ומרסקים עד קבלת מחית חלקה .
מעבירים את המחית לסיר ומחממים על אש קטנה .
בנתיים מבשלים את הפוטציני בסיר מים רותחים כ 8 דקות מסננים מהמים ומעבירים לסיר הרוטב מוסיפים את החציל ומבשלים כ 3 דקות .
מגשים חם
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: איילת לטוביץ
שתף את המתכון