חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סטייק סלמון ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מדבר על יצירת סטייק של דג סלמון, אם הדבר נראה קשה אפשר בהחלט לוותר brעל הטירחה ולהשתמש בפרוסה נאה של פילה סלמון.
סטייק סלמון ברוטב שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מדבר על יצירת סטייק של דג סלמון, אם הדבר נראה קשה אפשר בהחלט לוותר brעל הטירחה ולהשתמש בפרוסה נאה של פילה סלמון.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פילה סלמון גדול ללא העור ופרוס לעובי של אצבע וחצי
פלפל שחור גרוס
מלח
שמיר קצוץ
חמאה
יין לבן יבש
שמנת לבישול
צריך גם:
רדיד אלומיניום
חוט קשירה מכותנה
אופן ההכנה
1. לחתוך את הבשר החום מצידו החיצוני של הדג.
2. לקחת שתי פרוסות קרובות - בגלל גודלן ולהניחן כך שצידה
החיצוני העבה של פרוסה אחת צמודה לצידה החיצוני העבה
של פרוסה שניה - גב לגב. כעת לקפל את הצד הדק של כל
פרוסה אחורה על גבי החלק העבה. והנה קבלנו סטייק גדול
ונאה. לקחת רצועה רחבה פי 4 מעובי הסטייק לקפל ל - 4
וללפף סביב הסטייק כמו טבעת ולקשור את הטבעת עם חוט
ולהדק כך שהיא לא תיפול והסטייק יתפרק.
3. לתבל את הסטייק במלח ופלפל שחור גרוס משני צדדיו
ולהכניס למקרר ל - 12 שעות.
4. להמיס את החמאה במחבת ולטגן את הסטייקים על אש גבוהה
דקה ולהנמיך את האש ולטגן כ -5 דקות מכל צד.
5. להוציא את הדגים מהמחבת. להוסיף למחתבת יין ושמנת ולבשל
עד שיצטמצם לחצי.
6. להוריד את הטבעת העוטפת את הסטייק, לשים את הסטייק בצלחת
שטוחה גדולה. לצקת את הרוטב דרך מסננת דקה על הדג ולפזר
מעל שמיר קצוץ.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון