הוראות הכנה
מרכיבים
חב' ספגטי מספר 8
החומרים להכנת הרוטב:
1 בצל מטוגן עד להזהבה
1 קופסאת רסק עגבניות קטנה
חצי קופסאת עגבניות מרוסקות (400 גרם)
1 כפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור
1 כף מרק עוף
חצי כוס מים
6 כפות שמן
6 שיני שום קצוץ
החומרים להכנת כדורי הבשר
חצי קילוגרם בשר בקר טחון
1 ביצה
4-5 כפות פירורי לחם
מעט מלח, מעט פלפל שחור
חופן כוסברה קצוצה
חצי חופן שמיר קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצל בינוני מגורד בפומפיה
4 כפות שמן (רצוי שמן זית)
4 שיני שום קצוץ
אופן ההכנה
1. מכינים את חבילת הספגטי לפי ההוראות שעל גבי השקית, שוטפים במים קרים ומסננים.
2.מביאים לרתיחה את כל חומרי הרוטב.
3. מערבבים היטב את כל החומרים להכנת כדור הבשר ויוצרים כדורים קטנטנים.
4. מכניסים את כדורי הבשר לתוך הרוטב הרותח, ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעה וחצי.
5. מגישים ספגטי ומעליו כדורי בשר קטנטנים ברוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
