חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי וכדורי בשר ברוטב בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משמש גם כמנה עקרית וגם כתוספת.. brארוחת צהרים מזינה וטעימה
ספגטי וכדורי בשר ברוטב בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משמש גם כמנה עקרית וגם כתוספת.. brארוחת צהרים מזינה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
חב' ספגטי מספר 8
החומרים להכנת הרוטב:
1 בצל מטוגן עד להזהבה
1 קופסאת רסק עגבניות קטנה
חצי קופסאת עגבניות מרוסקות (400 גרם)
1 כפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור
1 כף מרק עוף
חצי כוס מים
6 כפות שמן
6 שיני שום קצוץ
החומרים להכנת כדורי הבשר
חצי קילוגרם בשר בקר טחון
1 ביצה
4-5 כפות פירורי לחם
מעט מלח, מעט פלפל שחור
חופן כוסברה קצוצה
חצי חופן שמיר קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצל בינוני מגורד בפומפיה
4 כפות שמן (רצוי שמן זית)
4 שיני שום קצוץ
אופן ההכנה
1. מכינים את חבילת הספגטי לפי ההוראות שעל גבי השקית, שוטפים במים קרים ומסננים.
2.מביאים לרתיחה את כל חומרי הרוטב.
3. מערבבים היטב את כל החומרים להכנת כדור הבשר ויוצרים כדורים קטנטנים.
4. מכניסים את כדורי הבשר לתוך הרוטב הרותח, ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעה וחצי.
5. מגישים ספגטי ומעליו כדורי בשר קטנטנים ברוטב.
מגיש: לין
מקור:
שתף את המתכון