חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות סלמון ברוטב "בוייאבז" ושעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות סלמון ברוטב "בוייאבז" ושעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה סלמון
פלפל שחור טחון
1 ליטר מים
3 - 4 שומר
1 לוף החלק הלבן בלבד
1 אגודת פטרוזיליה
1 ראש סלמון
1 כפית פלפל שחור שלם
4 עלי דפנה
1 כף זרעי שומר שלמים
1 בצל בינוני
10 - 15 שערות זעפרן
מלח
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס קמח
2 ביצים
1 כף קורנפלור
1/2 כוס לכל סועד של שעועית בובעס מבושלת במים ומלח
אופן ההכנה
1. לבשל את ראש הדג עם הירקות והתבלינים שעה על אש נמוכה.
2. לסנן את המרק מהירקות ולשמור את השומר ואת הנותר לזרוק.
3. לטחון את הדג והבצל טחינה דקה. להוסיף פלפל שחור טחון, מלח
פירורי לחם וביצים וללוש עד קבלת מרקם אחיד וקשה.
4. להחזיר את המרק לסיר ולהרתיח. ליצור קציצות גדולות מתערובת
הדג ולהכניס למרק. לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה 1/4 שעה.
5. להוציא את הקציצות ולסנן את המרק תחילה במסננת ואחר כך בנייר
פילטר לקפה.
6. להחזיר את המרק לסיר ולבשל על אש בינונית או גבוהה עד לצימצום
של 1/2 כוס לסועד.
7. לערבב את הקורנפלור במעט מים ולהוסיף לסיר תוך כדי בחישה
למניעת גושים לבשל כדקה על אש נמוכה או עד מיתעבה דיו, אם
סמיך מדי להוסיף מים.
8. לחתוך את השומר לארבע.
9. להניח בצלחת שטוחה שעועית עליה את הקציצה להוסיף את השומר
ולצקת על הכל מהרוטב.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון