חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון אפוי עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של דג סלמון עדין עם ירקות אפויים. עיקר העבודה - חיתוך הירקות, br הדורש מיומנות כדי להשיג קוביות ירקות אחידות.
פילה סלמון אפוי עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב של דג סלמון עדין עם ירקות אפויים. עיקר העבודה - חיתוך הירקות, br הדורש מיומנות כדי להשיג קוביות ירקות אחידות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג פילה סלמון
מלח פלפל שחור
2 יח' כרישה
5 יח' שורש פטרוזיליה
1 חבילה סלרי אמריקאי
1 ק"ג עגבניות קלופות
1 ק"ג זוקיני
1 ק"ג פלפל צהוב
300 גרם זיתים מסוג קלמטה
שמן זית לטיגון
¼ צרור טימין טרי
1 צרור בזיליקום טרי
½ בקבוק יין לבן
מלח
פלפל שחור
5 לימונים טריים
אופן ההכנה
+ חותכים את כל הירקות לקוביות שוות, קוצצים את עשבי התיבול.
+ מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בהדרגה את הירקות, על פי הסדר הבא: כרישה, שורש פטרוזיליה, סלרי, פלפלים, זוקיני, עגבניות וזיתים.
+ מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את עשבי התיבול והיין הלבן.
+ מרתיחים כ-5 דקות.
+ מחממים תנור לחום של 220 מעלות, מסדרים את הירקות על תבנית אפייה.
+ מנקים את הסלמון מקשקשים ומחלקים למנות.
+ מתבלים במלח ופלפל.
+ מניחים את הדגים על מצע הירקות ואופים בתנור החם כ-12 דקות.
+ מגישים מיד עם זילוף של לימון טרי מעל.
מגיש: amitsur
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון