חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון בג'ינג'ר ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון שתמיד מצליח להביא מחמאות br br
סלמון בג'ינג'ר ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון שתמיד מצליח להביא מחמאות br br
הוראות הכנה
מרכיבים
מספר נתחי פילה סלמון, כמספר הסועדים (הרוטב והתיבול מחושבים ל - 6 מנות)
3 גזרים גדולים
מחית מחתיכת שורש ג'ינג'ר בערך בגודל ביצה, ו - 10 שיני שום. קוצצים היטב במעבד מזון.
אם אוהבים מרקם יותר גס, אפשר לקצוץ ידנית דק.
חצי כוס סלרי עלים קצוץ דק
חצי כוס יין לבן יבש
חצי כוס שמן זית
חצי כוס רוטב סויה מאיכות משובחת
מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
קולפים את הגזרים, רוחצים אותם, וממשיכים לקלוף עם הקולפן פרוסות דקיקות לאורך.
מתקבלת ערימה של כאילו קליפות גזר, אבל למעשה זה הגזר שבו נשתמש כמצע לסלמון
אחרי שגמרנו 'לקלוף' את כל שלושת הגזרים, מסדרים את הפרוסות הדקיקות בתחתית של תבנית אפיה.
רוחצים את נתחי הדג ומסדרים על מצע הגזר.
מערבבים את היין, הסויה, שמן הזית, מחית השום והג'ינג'ר, מלח ופלפל וסלרי קצוץ
יוצקים את כל הרוטב על חתיכות הדג
מחממים תנור לחום גבוה, כ - 230 מעלות
מכסים את פני התבנית ברדיד אלומיניום, ומכניסים לתנור בערך ל - 20 דקות
מוציאים את התבנית, מסירים את נייר האלומיניום,
לוקחים בכף רוטב מתחתית התבנית, ומרטיבים את פני הדגים
מחזירים לתנור ל - 5 דקות נוספות ללא כיסוי
מגישים מיד
מגיש: עינתוש
מקור: מתכונים.נט
שתף את המתכון