חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה אמנון בסויה, ג'ינג'ר וכוסברה (או פטרוזיליה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות קל להכנה של ד"ר רלי אבל, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה בשרותי brבריאות כללית מחוז המרכז. br(למי שסופר/ת קלוריות - 160 קלוריות למנה, 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, 3 גרם פחמימות, br0.18 גרם אומגה 3, 344 מ"ג אשלגן ו-27 מ"ג מגנזיום).
פילה אמנון בסויה, ג'ינג'ר וכוסברה (או פטרוזיליה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות קל להכנה של ד"ר רלי אבל, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה בשרותי brבריאות כללית מחוז המרכז. br(למי שסופר/ת קלוריות - 160 קלוריות למנה, 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, 3 גרם פחמימות, br0.18 גרם אומגה 3, 344 מ"ג אשלגן ו-27 מ"ג מגנזיום).
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה אמנון (100 גרם כ"א)
4 כפות רוטב סויה
3 כפות כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה)
1 כפית דבש צלול
1 כפית ג'ינג'ר טחון (טרי או יבש)
2 שני שום כתושות
1 כף שמן זית
קמח (לטבילת הדגים לפני הטיגון)
אופן ההכנה
בכלי עמוק מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הדגים. מצננים במקרר כשעה.
מחממים את תנור האפיה ל-160°C .
מוציאים את הדגים מן המשרה וטובלים בקמח. מנערים קלות ע"י טפיחה להסרת עודפי הקמח.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כל נתח משני צדדיו. מסדרים את הנתחים בתבנית פיירקס
ויוצקים את המשרה.
אופים בתנור במשך 12 דקות.
ניתן להגיש עם נתחי עגבניות חלוטות.
להגיש חם.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות(תקונים קלים לפי הצעת M73 )
שתף את המתכון