חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים אפילו כנשנוש על פרוסת לחם קלויה, למרוח את הריבה להוסיף פרוסת עגבנייה, br brיאמי כמה שזה טעים
ריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים אפילו כנשנוש על פרוסת לחם קלויה, למרוח את הריבה להוסיף פרוסת עגבנייה, br brיאמי כמה שזה טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בצל
1 ק"ג סוכר
3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
1. מגררים את הבצלים על מגרדת גסה, או במעבד מזון.
2. שמים בסיר, מוסיפים את הסוכר
3. מערבבים היטב, משגיחים שלא ישרף
4. כאשר מסמיך דיו מוסיפים את מיץ הלימון
5. מערבבים שוב, מכבים את האש
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון