חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם פלפלים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם פלפלים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' פסטה קטנה
½ כפית כורכום
פלפל אדום גדול חתוך לרצועות
פלפל ירוק גדול חתוך לרצועות
2 כפות שמן
100 גר' אגוזלי מלך
חופן עלי פטרוזליה/בזיליקום קצוצים
לרוטב:
400 גר' עגבניות קלופות מרוסקות (משומר או טרי)
שן שום גדולה כתושה
½ כוס רסק עגבניות
½ כוס מים
כף עלי בזיליקום טריים קצוצים/ כפית בזיליקום יבש
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה עם הכורכום ב-2 ליטר מים רותחים למצב "אל דנטה", מסננים
ומניחים בצד
2. מכניסים למעבד מזון את חומרי הרוטב מרסקים עד דק
3. מעבירים את חומרי הרוטב לסיר, מכסים, מבשלים 15 דקות על להבה נמוכה (כדי שלא
ישרף)
4. מחממים שמן במחבת מטגנים את האגוזים עד להשחמה קלה, מוצאים ומניחים בצד
5. מוסיפים למחבת את רצועות הפלפלים מטגנים טיגון קל, עד שיתרככו מעט, מוסיפים את
הפסטה ומערבבים עם הפלפלים והאגוזים, עד שהפסטה חמה
6. מחלקים לצלחות אישיות, יוצקים מעל את הרוטב
7. מקשטים בעשבי תיבול
8. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון