חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון פריך באגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון פריך באגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' חמאה
4 נתחי סלמון במשקל 150 גר' כל אחד
מיץ מלימון אחד
כוס אגוזי מלך
½ כוס פירורי לחם לבן טריים
4 פרוסות לימון חתוכות לפיסות קטנות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
2 מחבתות
אופן ההכנה
1. ממיסים במחבת גדולה מחצית מהחמאה
2. מניחים את הדגים כשהעור כלפי מטה, מכסים, מנמיכים את האש, מבשלים עד שהדגים
יתרככו כ-8 דקות
3. מכבים, מזליפים את מיץ הלימון על הדגים, מכסים שוב
4. במחבת השניה, ממסים את שארית החמאה
5. מוסיפים לחמאה את האגוזים ופירורי הלחם, מטגנים תוך בחישה עד לתערובת פריכה
6. מוסיפים את פיסות הלימון
7. מתבלים את המלח והפלפל השחור, מערבבים
8. יוצקים את הרוטב על פרוסות הדגים
9. מגישים בלווית תפוחי אדמה קטנים ומבושלים
10. מקשטים בגבעול שמיר
11. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון