חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה טונה/סלמון אפוי בנייר פרגמנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה טונה/סלמון אפוי בנייר פרגמנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה טונה/סלמון במשקל 180 גר' כל אחד
מלח
פלפל שחור טחון
2 כפות מיץ לימון
1 עגבנייה פרוסה ל-4 פרוסות עבות
4 פרוסות לימון
4 ענפי עשבי תיבול טריים לפי בחירה אישית
2 כפיות צלפים
עשבי תיבול:
1 כפית בזיליקום קצוץ (עלים)
1 כפית תימין עלים
1 כפית שמיר קצוץ (עלים)
כמה עלי רוזמרין קצוצים
*לערבב את עשבי בתיבול יחד
4 ניירות אפייה
אופן ההכנה
1. מחממים מראש תנור לחום בינוני 180°c
2. מקפלים את נייר האפייה לארבע - ליצירת נקודת מרכז
3. פותחים את קיפול הנייר, מניחים את פרוסת הדג
4. מתבלים במלח ופלפל
5. מפזרים רבע מתערובת עשבי התיבול
6. מזליפים את מיץ הלימון
7. מניחים את פרוסת העגבנייה
8. על פרוסת העגבנייה, מניחים את פרוסת הלימון
9. על פרוסת הלימון, מניחים ענף עשב תיבול
10. מפזרים מעל מעט צלפים
11. סוגרים את הנייר אפייה למעטפות/ חבילות סגורות היטב, מניחים על תבנית אפייה לא
משומנת
12. אופים 15-20 דקות, תלוי בעובי נתחי הדג
13. בעת ההגשה לפתוח בזהירות - אדים חמים יוצאים מן התבשיל
14. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון