הוראות הכנה
מרכיבים
1 בטטה גדולה
1 תפוח אדמה
1 גזר
2 בצלים בנוניים קצוצים
1 קישוא
כף כוסברה קצוצה
2-3 כפות פירוי לחם
3 ביצים
כפית אבקת מרק עוף
מלח+פלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
את כל הירקות לגרד בפומפייה ולסחוט נוזלים.
להוסיף את הבצל ואת יתר החומרים ולערבב. אם דליל להוסיף עוד פירורי לחם ואם סמיך מדי להוסיף עוד ביצה.
לחמם במחבת גדולה את השמן למידת החום הרצויה לטיגון
ולקחת מהתערובת בכף וליצור לביבות לטגן משתי הצדדים....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
