הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
100 גרם מרגרינה נמסה
2 וחצי כוסות קמח
2 וחצי כפיות אבקת אפיה
שלושת רבעי כוס סוכר
שלוש רבעי כוס חלב (או מיץ נקטרינות)
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
אחר:
נקטרינה אחת (בשלה ומתוקה)
שוקולד מריר (חצי חבילה תספיק)
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני.
מערבבים את הבסיס וכשהוא נמצא כבר בתבנית האפיה לפזר קוביות נקטרינה
להכניס לתנור (מרכז) למשך 50-60 דקות או עד שהעוגה תהיה מוכנה (מכניסים קיסם ואם הא יוצא יבש-העוגה מוכנה)
כשמוציאים את העוגה (שתפחה מעט) מתקבלת צורה נחמדה מגררים מעל העוגה את השוקולד (רצוי כשהעוגה עוד חמה ככה השוקולד קצת יימס)
בתיאבון!
מגיש:
מקור: הבסיס לקוח מהספר ילדים מבשלים
שתף את המתכון
