הוראות הכנה
מרכיבים
80 גר' חמאה
½ כוס סוכר
2 כפות חלב
2 כפות קמח
100 גר' שקדים, טחונים גס/מרוסקים בתוך שקית ניילון (עם פטיש מטבח)
סיר קטן
תבנית מרופדת בנייר אפייה
*אזהרה: חייבים להשגיח היטב היטב לבל תישרפה העוגיות
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני 180°c
2. שמים בסיר את החמאה והסוכר, ממיסים על אש קטנה תוך כדי בחישה, עד שהתערובת
מזהיבה מעט. מורידים מן האש.
3. מוסיפים לסיר תוך כדי בחישה את החלב, הקמח והשקדים
4. ממלאים כפית מן התערובת, מניחים בתבנית, במרחק גדול האחת מן השניה (לעוגיות
יש טבע להתפשט)
5. אופים כ-8 דקות תחת השגחה
6. מוציאים מן התבנית רק לאחר שהעוגיות מצטננות
7. להניח כל עוגיה על מפית נייר תחרה קטנה
8. בתאבון
מגיש:
מקור: רות יולס
שתף את המתכון
