חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נסיכת הנילוס בבישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיכת הנילוס בבישול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת דגים נסיכת הנילוס קפוא
חבילת כוסברה קצוצה ללא גבעולים
5 שיני שום קצוצות
רצועות גמבה
פרוסות של גזר
פרוסות לימון
2 פלפלים חריפים
רוטב:
כוס וחצי מים רותחים
2 כפות פפריקה
חצי כף כורכום
כף מרק עוף
חצי כף רסק עגבניות
+כף סחוג(למי שלא אוהב חריף שישים פחות)
או פפריקה חריפה חצי כף
אופן ההכנה
את הדג הקפוא משרים בלימון למספר שעות עד שיפשיר ושוטפים במי ברז וממליחים מעט.
לוקחים סיר רחב ומפזרים את הכוסברה+השום מניחים מעל את הדגים
את פרוסות הלימון ,הגמבה , הגזר והפלפלים.
את חומרי הרוטב מערבבים ומפזרים מעל....
מכסים במכסה הסיר ומבשלים בערך שעה וחצי.
טובלים בהרבה לחם ואוכלים........
מגיש: רותם דבי
מקור: חברתי שושי
שתף את המתכון