חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון בקר ברוטב ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף מנה שטרום מציג לנו את לשון מסורתית שאנחנו מכירים אבל עם רוטב חדשני במקצת. למעשה זהו מתכון קלאסי מחבל פיימונט שבצפון איטליה. מומלץ לאוהבי חידושים.
לשון בקר ברוטב ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השף מנה שטרום מציג לנו את לשון מסורתית שאנחנו מכירים אבל עם רוטב חדשני במקצת. למעשה זהו מתכון קלאסי מחבל פיימונט שבצפון איטליה. מומלץ לאוהבי חידושים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 1/2ק"ג לשון בקר.
1 מקל כרישה חתוך ומחולק ל-6 חלקים
1בצל חתוך לרבעים
2 גזרים מקולפים
לרוטב:
1כוס פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום
3 מלפפונים חמוצים קצוצים גס
2 כפות צלפים
חצי קופסת אנשובי
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה
לרוטב:
טוחנים את כול החומרים במעבד מזון. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה.
הלשון:
מניחים את הבשר והירקות בסיר גדול ומכסים במים. מוסיפים את התבלינים, מבשלים על אש קטנה כשעתיים. מקררים ופורסים לפרוסות דקות.
את הלשון ניתן להגיש קרה או לחממה ברוטב בשר.
הרוטב הירוק מוגש תמיד קר
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון