חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלוחיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלוחיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בשר עם עצם או גרונות הודו
עלי מלוחיה קטופים וטחונים
שום
כוסברה יבשה
עגבניה
בצל שלם
קצת שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שמים בסיר את הבשר והעצמות, מוסיפים מים, מוסיפים את הבצל והעגבניה ומבשלים.
כשהבצל והעגבניה מתרככים מוציאים מהסיר, את העגבניה מקלפים, קוצצים ומחזירים לסיר.
כשהבשר רך ומוכן לאכילה, מרסקים את הבצל המבושל,שמים במחבת, כותשים את שיני השום
ומוסיפים למחבת, מוסיפים כוסברה יבשה, קצת שמן ומטגנים עד שצבע העיסה מתכהה.
מוסיפים את תערובת המחבת לסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, מלח ופלפל, מבשלים קצת,
מוסיפים את המלוחיה בסוף מביאים לרתיחה כשהסיר פתוח, צריך להזהר זה גולש כמו חלב.
מגיש: emma
מקור: אמא(ויקי)
שתף את המתכון