הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' חמאה
½ כוס סוכר
3 כפות חלב
¼ כפית תמצית וניל
½1 כוסות קמח תופח מנופה
½ כוס אבקת פודינג וניל
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה עם הסוכר לתערובת חלקה. מוסיפים את החלב ותמצית הוניל ומקציפים היטב.
מקפלים פנימה את הקמח והפודינג ומערבבים.
מגלגלים לכדורים בגודל אגוז, מניחים בתבנית משומנת , משטחים את חלקו העליון עם מזלג מקומח לצורה נאה.
אופים בחום של 200 מעלות למשך 12-15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
