הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שעועית לבנה
1 בצל יבש , בינוני .
1 כף מלח
1 כף אבקת מרק
1 כף רסק עגבניות
נתחי בשר או כנפי עוף
אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל , דק ולטגן בסיר הבישול עד שקיפות , להוסיף את הבשר או כנפי העוף , כשהם שטופים היטב וממולחים , לבשל על אש קטנה במשך כ-30 דקות , להוסיף את השעועית
ומיים רותחים עד גובה התבשיל , להוסיף את רסק העגבניות , אבקת המרק ולהמליח לפי הטעם,
להמשיך לבשל על אש קטנה במשך כ- 60 דקות נוספות , עד שהשעועית רכה ומוכנה .
מגיש:
מקור: אמא (איציק)
שתף את המתכון
