חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים עם ג'לי פירות ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל , מהר וטעים
עוגת ביסקוויטים עם ג'לי פירות ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל , מהר וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר ביסקוויטים
שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
אינסטינג בטעם וניל
2 כפיות ממרח שוקולד "נוטלה"
חבילת ג'לי
פירות העונה
אופן ההכנה
1. שמים בקערה חצי כמות מהשמנת מתוקה ומקציפים , במהלך ההקצפה מכניסים 2 כפיות ממרח שוקולד "נוטלה" וממשיכים להקציף עד לקבל אותו גוון שוקו.
2. מכינים צלוחית עם קצת חלב ,מרטיבים קלות את הבסקוויט ומסדרים בתבנית שכבה אחדה , ויוצקים את השכבת שמנת עם נוטלה על הביסקויטים.
3. מכינים שכבה נוספת של ביסקוויטים.
4. את הנותר מהמשמת מתוקה שופכים לקערה אחרת עם כוס וחצי חלק ואינסטינג וניל ומערבבים במיקסר ויוצקים על הביסקויטים בתבנית.
5. מכניסים את העוגה לשעה למקרר.
6.בנתיים חותכים פירות העונה (אני הכנתי עם מנגו)
7. מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן ומערבבים כל הזמן עד שיתקרר קצת ,כ 5 -10 דקות , כל הזמן לערבב כדי שלא יתקשה.
8. מסדרים את הפרות על העוגה ואז שופכים את הג'לי מעל , מכניסים למקרר ל 4 שעות.
9. מ.מממ... אוכלים ונהנים.
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון