חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מטוגן בבלילת פולנטה חריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מטוגן בבלילת פולנטה חריפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח אורז (רצוי מלא)
½ כפית אבקת אפייה (נטולת גלוטן)
1 כפית כמון טחון
1 כפית כוסברה טחונה
¼ כפית אבקת צילי
1/3 כוס פולנטה
3/4 כוס מים
3/4 כוס חלב קוקוס
מלח
פלפל לבן
שמן לטיגון עמוק
קמח אורז לציפוי
600 גרם פילה דג לבן
לקישוט:
פלחי לימון
פטרוזיליה קצוצה
סיר לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. שמים בפוד פרססור את: קמח האורז, אבקת אפייה, התבלינים, הפולנטה, המים,
חלב קוקוס, מלח ופלפל לבן, מעבדים לבלילה חלקה ואחידה
2. מחממים שמן לטיגון עמוק
3. טובלים את פרוסות הדג בקמח, מנערים מעודפים
4. טובלים בבלילה ומטגנים, מעט בכל פעם, עד שהדגים מזהיבים מכול הצדדים
5. מניחים לספיגת עודפי השמן על מגבות נייר
6. מקשטים בפלחי לימון ומעט פטרוזיליה קצוצה
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: איילת לטוביץ'
שתף את המתכון