חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תוספת לתוספת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניסיתי לגוון תוספת שלא יהיה לי משעמם בפה ולפניכם התוצאה. brאני מביאה את הגירסה שלי לפתיתים ובורגול. brניתן להשתמש גם באורז או אטריות או תפו"א או לשלב בין תוספות שונות והטעם בהתאם. brהכמויות הן למנה אחת או שתיים brלכמות גדולה יותר כמובן להגדיל כמויות בהתאם
תוספת לתוספת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניסיתי לגוון תוספת שלא יהיה לי משעמם בפה ולפניכם התוצאה. brאני מביאה את הגירסה שלי לפתיתים ובורגול. brניתן להשתמש גם באורז או אטריות או תפו"א או לשלב בין תוספות שונות והטעם בהתאם. brהכמויות הן למנה אחת או שתיים brלכמות גדולה יותר כמובן להגדיל כמויות בהתאם
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פתיתים מבושלים לפי ההוראות שעל השקית
1 כוס בורגול דק מושרה בכוס ורבע מים רותחים למשך כחצי שעה
3 חתיכות שניצל חתוך לרצועות או קוביות
1 פלפל אדום, כתום או צהוב חתוך לקוביות
1/2 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
מלח, פלפל
2 תבליות תיבול הודי של קנור
אופן ההכנה
מבשלים פתיתים ובורגול בסירים נפרדים.
מטגנים בצל, פטריות ופלפל מוסיפים את התבלינים תוך ערבוב. מוסיפים את חתיכות העף וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
בגמר הטיגון מוסיפים את הפתיתים והבורגול וממשיכים לערבב עד שכל התערובת נראת אחידה.
מורידים מהאש ובתאבון
מגיש: raaya
מקור: נסיון אישי
שתף את המתכון