הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פתיתים מבושלים לפי ההוראות שעל השקית
1 כוס בורגול דק מושרה בכוס ורבע מים רותחים למשך כחצי שעה
3 חתיכות שניצל חתוך לרצועות או קוביות
1 פלפל אדום, כתום או צהוב חתוך לקוביות
1/2 סלסלת פטריות שמפניון קצוצות
מלח, פלפל
2 תבליות תיבול הודי של קנור
אופן ההכנה
מבשלים פתיתים ובורגול בסירים נפרדים.
מטגנים בצל, פטריות ופלפל מוסיפים את התבלינים תוך ערבוב. מוסיפים את חתיכות העף וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
בגמר הטיגון מוסיפים את הפתיתים והבורגול וממשיכים לערבב עד שכל התערובת נראת אחידה.
מורידים מהאש ובתאבון
מגיש:
מקור: נסיון אישי
שתף את המתכון
