חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נסיכת הנילוס עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיכת הנילוס עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת נסיכת הנילוס
1 בצל יבש גדול
1 ראש שום
3-4 פלפלים בצבעים שונים
1 פלפל חריף
1-2 קישוא
3-4 גבעולי סלרי
עלי סלרי
1 סלסלת פטריות (אפשר קופסה של פטריוות חתוכות)
1-2 צרור כוסברה או פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
בהרט
אופן ההכנה
חותכים את הדג לחתיכות של כשני ס"מ ומניחים בקערה בצד.
קוצצים בצל, פלפלים, קישוא ומטגנים במחבת גדולה.
מוסיפים פטריות, לאחר שקצצנו אותן, סלרי קצוץ, שום קצוץ, כוסברה קצוצה ותבלינים ומטגנים עוד קצת.
מוסיפים את דג הנסיכה (לאחר שפיכת הנוזלים) מערבבים שהירקות יכסו את הדג. מוסיפים חצי כוס מים. מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מוסיפים עלי סלרי. מבשלים עד שמוכן כ-20 עד 30 דקות.
להגיש בתוספת אורז, תפו"א, גריסים, קוסקוס בורגול, חלה וכו'.
מגיש: raaya
מקור:
שתף את המתכון