חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סלמון בוינגרט ברוטב הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה קוצרת שבחים ללא מאמץ גדול
פילה סלמון בוינגרט ברוטב הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה ראשונה קוצרת שבחים ללא מאמץ גדול
הוראות הכנה
מרכיבים
פילה סלמון טרי כ 75 גרם למנה
לימון סחוט
תפוז סחוט או מיץ טבעי (לא בעונה)
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
צלפים
אופן ההכנה
מנקים את הדג מעור (ממולץ בחום להפיל את המעמסה הזאת על המוכר בחנות) ומשאיריות עצמות.
פורסים דק מאוד.
מכינים וינגרט משתי כפות מיץ לימון, כף מיץ תפוזים ושתי כפות שמן זית. מערבבים עם הדג ושומרים במקרר. (מי שאוהב את טעם הדג החי יעשה פעולה זו כחמש דקות לפני ההגשה, אחרים יכולים להשרות את הדג ברוטב מספר שעות - למעשה הוא מתבשל בהשריה).
מצמצמים לחצי את שארית המיץ עם שתי כפות סוכר , מוספים מלח גס ופלפל גרוס ושומרים להגשה.
הגשה - מסדרים בצלחת ארבע פרוסות בשתי-וערב, מוסיפים להם מהרוטב של ההשריה, מוספים מעל ומסביב מהרוטב השני, מקשטים בשמן זית וכפית צלפים משומרים.
התקבלה מנה יפיפיה, צבעונית וטעימה.
מגישים עם פרוסות לחם שום.
מגיש: bordosp
מקור: אלה - גיסתי
שתף את המתכון