הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים פרוסים
3 בצלים פרוסים לטבעות
3 עגבניות פרוסות
3 כרעי עוף מבושלות וללא עצמות
כף תבלין בהרט(חובה)
כפית כמון
כפית אבקת מרק עוף
חצי כפית מלח
¾ כוס גריסים (ללא השרייה),שטופים במים...
צרור כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
להכנות לפני...
1. לבשל את העוף במים ולהוציא את העצמות לחתוך לחתיכות גסות
2. לטגן את טבעות הבצל לצבע חום צהבהב.
3. למשוח במעט שמן את החצילים ולהשחים משתי הצדדים על נייר אפייה בתנור..(אפשרי בטיגון....)
ולסידור הכל בסיר רחב ....
שמים בתחתית הסיר את כל הבצל המטוגן...מעליו מסדרים בשכבה אחת בלבד את החציל אחד ליד השני...מעליו את פרוסות העגבניות. מעליהם את העוף הפרוס מעל שופכים את הגריסים...מפזרים את הכוסברה....ושוב סוגרים בשכבת החצילים.... שמים מים עד לגובה החצילים ...מפזרים מעליהם את כל התבלינים....
מניחים צלחת בגודל הסיר על החצילים ומכסים במכסה ...
מבשלים את הכל על אש גבוהה עד לרתיחה
מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים בבישול עוד כשעה עד לצמצום הנוזלים...
חותכים כמו בעוגה...שכל השכבות יהיו באותה מנה מגישים חם....בתוספת אורז לבן...
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
