חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפיון מצופה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרפיון מצופה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ק"ג דגי קרפיון קטנים
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל לבן
4 כפות קמח מנופה
1 ביצה טרופה
1 כוס פירורי בצק עלים אפוי *
אופן ההכנה
מנקים את הדגים מקשקשים.חותכים חתך ליד ראש הדג וכן חתך עמוק לאורך הגב,כולל עצם השדרה. פותחים את הדג לשניים ומפרידים את הדג לשני חצאים. מתבלים את הדג במלח ובפלפל,טובלים בקמח ואחר בביצה ולבסוף בפירורי בצק עלים,מטגנים בשמן.
מגישים עם פלחי לימון.
* מרדדים 200 גרם בצק עלים לעלה בעובי ¾ ס"מ,מרטיבים במעט מאוד מים תבנית אפיה של התנור.שמים את עלה הבצק בתבנית ואופים עד להזהבה יפה,מצננים ומפוררים את הבצק.
מגיש: קיבי
מקור: תנובה
שתף את המתכון