חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות ("פאמידוריאני")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים,ארומטי,אמנם טעמו כמרק איטלקי אבל זה גרוזיני מסורתי.
מרק עגבניות ("פאמידוריאני")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים,ארומטי,אמנם טעמו כמרק איטלקי אבל זה גרוזיני מסורתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
½-ק"ג חזה בקר עם עצם פרוס לחתיכות
½-ק"ג כתף בקר חתוך לקוביות{עדיפות לבשר טרי ולא קפוא}
1-ק"ג עגבניות בשלות ומרוסקות{לחלוט ולקלף}
1-בצל גדול קצוץ
3-שיני שום קצוצות
1-כוס אורז
צרור פטרוזילה טריה וקצוצה
4-כפות רסק עגבניות
¼-כוס שמן זית{אפשר אחר}
3-עלי דפנה מיובשים
¼-כפית בזיליקום
¼-כפית אורגנו
1-כפית פלפל שחור{אפשר פחות}
1-כף לא גדושה מלח
1-כף סוכר
מים בכמות לסיר שמכיל 5 ליטר
אופן ההכנה
לשטוף את הבשר היטב ולסנן.
לצקת בסיר שמן ולטגן את חתיכות הבשר{לסגור}כ15 דקות.
להוסיף בצל קצוץ ולהמשיך לטגן עוד כ10 דקות.
להוסיף שום ו3 ליטר מים, להביא לרתיחה, לכסות את הסיר חלקית ולבשל את הבשר שעה.
להוסיף את האורז,עגבניות מרוסקות{אפשר בפומפיה},מים עד למילוי הסיר ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה על להבה בינונית.
לתבל בכל התבלינים, לבשל עוד חצי שעה ולפני שמסירים מהאש להוסיף רסק עגבניות ופטרוזילה קצוצה.
המרק טעים יותר למחרת.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: חמותי
שתף את המתכון