חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סול מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון בעל 2 גרסאות. br קל מאוד להכנה וטעים מאוד . מומלץ להגיש ליד אורז ספרדי, מתכון בהמשך... br דג קפוא דורש השרייה במרינדה, כדי לבטל ריחות לא נעימים, וטעמי לוואי.
דג סול מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון בעל 2 גרסאות. br קל מאוד להכנה וטעים מאוד . מומלץ להגיש ליד אורז ספרדי, מתכון בהמשך... br דג קפוא דורש השרייה במרינדה, כדי לבטל ריחות לא נעימים, וטעמי לוואי.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס לימון משומר
2 כפות אורגנו
פלפל שחור גרוס
2 שני שום
מלח
2 כפיות חרדל
לערבב היטב ולהשרות את הדג כ 30 ד'.
גירסה ראשונה:
יש להוריד את העור בעוד הדג קפוא, ואז להשרות במרינדה.
2 ביצים
חופן פטרוזליה קצוצה
קמח
מלח.
גירסה שניה:
אין צורך להוריד את עור הדג, לאחר ההשריה במרינדה החומרים הדרושים הם רק קמח, ומלח.
יש להכין שמן במחבת, אין צורך בטיגון עמוק.
אופן ההכנה
מיד לאחר הוצאת הדג מהמרינדה יש לשטוף היטב.
גירסה ראשונה:
לטרוף בצלחת עמוקה 2 ביצים, להוסיף לביצים חופן פטרוזליה קצוצה.
להכין צלחת נוספת ובה קמח וכפית מלח.
לטבול את הדג בקמח, ומיד לאחר מכן בביצה, ולהניח במחבת ולטגן, עד שהדג משחים ומקבל צבע זהוב עדין ויפה.
גירסה שניה:
הדג יוצא יותר פריך, (לדעתי, לא פחות טעים).
להכין צלחת עמוקה ובה: קמח, ו -2 כפיות מלח.
לטבול את הדג בקמח, ולטגן, עד שהדג מקבל גוון מושחם מעט (צבע זהוב עדין ויפה).
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון