חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג טונה מבושל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג טונה מבושל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מרינדה:
כוס לימון משומר
6 כפות חומץ
כף חרדל
4 שיני שום קצוץ
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
עלי דפנה
אורגנו
דג טונה פרוס לפרוסות דקות
ראש שום
4 כפות פפריקה מתוקה/ חריפה
כוסברה
2 פלפל אדום
מלח לפי הטעם
מים רותחים
אופן ההכנה
משרים את הטונה במרינדה כ 30 ד' כדי להיפטר מריחות לא נעימים ומטעמי לוואי.
לאחר שמוצאים את הטונה מהמרינדה יש לשטוף היטב, היטב, לפני הבישול.
מטגנים בסיר את השום, לאחר כחצי דקה מוסיפים את הפפריקה.
לאחר כדקה מוסיפים חצי סיר מים רותחים, ומוסיפים את הדג.
חותכים לרצועות את הפלפל האדום , ומוסיפים את הפלפל , הכוסברה והמלח.
ומוסיפים עוד מים רותחים עד שיכסו את הדג.
לבשל בחצי שעה הראשונה על להבה גבוהה וסיר ללא מכסה
ובשאר הבישול להבה בינונית-נמוכה, סיר מכוסה.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחלי
שתף את המתכון