הוראות הכנה
מרכיבים
מרינדה:
כוס מיץ לימון משומר
כף חרדל
4 שיני שום קצוץ
כף מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
אורגנו
עלי דפנה
דג נסיכה
½2 כפות פפריקה
פלפל אדום
פלפל ירוק ככה
פלפל ירוק בהיר
ראש שום
כוסברה
מים רותחים
אופן ההכנה
משרים את דג הנסיכה במרינדה כ-30 ד' כדי להוציא ריחות לא נעימים, ובעיקר כדי להמיס חלק מהשומן בדג זה.
לאחר 30 ד' במרינדה יש לשטוף היטב את הדג, ולהסיר חלקי שומן שניתן להסיר.
מטגנים בסיר את השום, לאחר כחצי דקה מוסיפים את הפפריקה. וממלאים חצי סיר במים רותחים.
מוסיפים את הדג ואת הפלפלים. את הפלפלים חותכים לרצועות בינוניות..
אין צורך בעוד מים רותחים, דג זה מתבשל מהר מאוד, והמרינדה כבר בישלה אותו דיו,
וגם הפלפלים יעזרו.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון
