חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב הבולונז שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה שפחות תבלינים וגיוונים, קל ומהיר להכנה והכי חשוב טעים מאד.
רוטב הבולונז שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כמה שפחות תבלינים וגיוונים, קל ומהיר להכנה והכי חשוב טעים מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
500-גרם בקר טחון טרי
1-בצל קצוץ
3-שיני שום קצוצות
½ -פלפל צילי קצוץ
3- כפות רסק עגבניות
½ כפית סוכר
מלח ופלפל שחור לפי טעם(אני מוסיפה ½-כפית פלפל שחור טחון , 1-כפית שטוחה מלח)
2-כוסות מים
6-כפות שמן זית
חופן קצוץ אורגנו טרי
חופן קצוץ בזיליקום טרי
אופן ההכנה
לטגן במחבת בצל בשמן עד להזהבה.
להוסיף בשר טחון, צ'ילי קצוץ ושום, לטגן תוך כדי ערבוב במזלג ולפורר את הבשר כ-10 דקות.
להוסיף רסק עגבניות, מים, סוכר, מלח ופלפל.
להנמיך את האש למינימום, לכסות את המחבת כך שישאר פתח קטן לבשל 15 דקות.
לפזר את עשבי תיבול, לערבב ולהגיש מעל ספגטי/פסטה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי, שלי
שתף את המתכון