הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
2 דגי מוסר
חופן נדיב מאד של שמיר
1 ס"מ זנגביל קלוף
2 שיני שום קלופות
מיץ מחצי לימון
גרידת לימון מרבע לימון
חצי פלפל צ'ילי
אופן ההכנה
קוצצים יחד את השמיר, השום, הצ'ילי, הזנגביל וגרידת הלימון דק מאד מאד. מעבירים לקערית יחד עם 3 כפות שמן זית ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מניחים רדיד אלומיניום על תבנית אפיה. מזליפים על הנייר מעט שמן זית ומפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס. מניחים את הדגים על הנייר המשומן ועליו מזליפים מעט שמן זית עם מלח גס ופפל שחור גרוס. יוצקים על הדג את התערובת מהקערית ומכסים את הדגים ברדיד אלומיניום נוסף. מכניסים תנור שחומם מראש ל-180°c למשך 15-20 דקות. מוציאים את כיסוי נייר הכסף ואופים עוד חמש דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
