חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרוסות חצילים בגבינה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות קל הכנה. brערכים תזונתיים למנה: 16 קלוריות, 2 גרם חלבון, ½ גרם שומן, br1 גרם פחמימות, ו-48 מ"ג סידן.
פרוסות חצילים בגבינה בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות קל הכנה. brערכים תזונתיים למנה: 16 קלוריות, 2 גרם חלבון, ½ גרם שומן, br1 גרם פחמימות, ו-48 מ"ג סידן.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים גדולים וארוכים
קופסת רסק עגבניות (80 גרם)
גבינה בולגרית, צפתית או פטה עיזים 5% שומן, חתוכה ל"אצבעות"
4 שני שום, כתושות
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל 200°c.
פורסים את החציל לאורך לפרוסות דקות, מסדרים על נייר אפייה בתבנית ואופים ( 200°c ) במשך 10 דקות, עד קבלת גוון זהוב. מוציאים לצינון. שמים "אצבע" גבינה וקומץ שום כתוש בכל פרוסה ומגלגלים. מסדרים יפה ובצפיפות בצלחת פיירקס. מערבבים את השום הכתוש שנותר עם רסק העגבניות ויוצקים בנדיבות על פרוסות החצילים המגולגלות ולצידן ומכניסים שוב לתנור לאפיה במשך כ-20 דקות.
רצוי להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון