הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים גדולים וארוכים
קופסת רסק עגבניות (80 גרם)
גבינה בולגרית, צפתית או פטה עיזים 5% שומן, חתוכה ל"אצבעות"
4 שני שום, כתושות
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל 200°c.
פורסים את החציל לאורך לפרוסות דקות, מסדרים על נייר אפייה בתבנית ואופים ( 200°c ) במשך 10 דקות, עד קבלת גוון זהוב. מוציאים לצינון. שמים "אצבע" גבינה וקומץ שום כתוש בכל פרוסה ומגלגלים. מסדרים יפה ובצפיפות בצלחת פיירקס. מערבבים את השום הכתוש שנותר עם רסק העגבניות ויוצקים בנדיבות על פרוסות החצילים המגולגלות ולצידן ומכניסים שוב לתנור לאפיה במשך כ-20 דקות.
רצוי להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דר רלי אבל ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
