חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת עוף ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תיבוליות "בצל" של "קנור" הן שלוב מיוחד של טעמי בצל מטוגן וקלוי בניחוח שום ופלפל. br
קדרת עוף ותפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תיבוליות "בצל" של "קנור" הן שלוב מיוחד של טעמי בצל מטוגן וקלוי בניחוח שום ופלפל. br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ירכי עוף בגודל בינוני (1.2 ק"ג)
7 תפוחי אדמה בגודל בינוני, קלופים
1 כף פפריקה מתוקה
4 "תיבוליות בצל" של "קנור"
3 כפות שמן זית
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לשטוף היטב את חלקי העוף. לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ולסדר בתבנית חסינת חום (פיירקס, למשל) או בקדרת חרס (עם מכסה). להניח את חלקי העוף מעל לתפוחי האדמה בכלי. לצקת את השמן מעל העוף ולפזר את הפפריקה.
להמיס את "תיבוליות הבצל" במים הרותחים בכלי נפרד. לאחר ההמסה לצקת את התמיסה על העוף בתבנית/בקדרה.
לאפות בתבנית (או בקדרה מכוסה) במשך כשעה (180°c).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קנור- מתכוני תיבוליות
שתף את המתכון