הוראות הכנה
מרכיבים
5 ירכי עוף בגודל בינוני (1.2 ק"ג)
7 תפוחי אדמה בגודל בינוני, קלופים
1 כף פפריקה מתוקה
4 "תיבוליות בצל" של "קנור"
3 כפות שמן זית
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לשטוף היטב את חלקי העוף. לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ולסדר בתבנית חסינת חום (פיירקס, למשל) או בקדרת חרס (עם מכסה). להניח את חלקי העוף מעל לתפוחי האדמה בכלי. לצקת את השמן מעל העוף ולפזר את הפפריקה.
להמיס את "תיבוליות הבצל" במים הרותחים בכלי נפרד. לאחר ההמסה לצקת את התמיסה על העוף בתבנית/בקדרה.
לאפות בתבנית (או בקדרה מכוסה) במשך כשעה (180°c).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קנור- מתכוני תיבוליות
שתף את המתכון
