הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי פילה דג, גדולים
1 כוס קמח לבן
1 כף אבקת מרק "טעם עוף" של "קנור"
1/3 כוס שמן זית
3 תיבוליות "עשבי תיבול" של "קנור"
½ כוס מים
1 כף קורנפלור
1/3 כוס מים להמסת הקורנפלור
אופן ההכנה
להניח את הקמח , מעורב באבקת מרק "טעם עוף" בכלי רחב, ולקמח את הדגים היטב משני הצדדים.
לחמם את השמן במחבת גדולה ולטגן את הדגים כ-2 דקות מכל צד, או עד קבלת צבע זהוב קל.
להוציא את הדגים ולהעביר לצלחת עם ניר סופג, לספוג את עודפי השמן (לשמור על השמן במחבת להמשך הבישול של הרוטב) , להעביר לצלחת הגשה.
להניח את התיבוליות באותה מחבת בה טוגנו הדגים, להוסיף את המים ולהרתיח. להמיס את הקורנפלור בשליש כוס המים , להוסיף למחבת ולבחוש היטב עד שמסמיך. להסיר מן האש ולצקת את הרוטב על הדגים בצלחת ההגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכוני תיבוליות קנור
שתף את המתכון
