חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ראשי קלמארי פריכים עם מטבל קוקוס מיונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף טעים ליד בירה ואלכוהול, או brמנה ראשונה כיפית br brואני אומרת: שימו לב למטבל - גם בלי הקלאמרי הוא מיוחד מאוד למנות אחרות br
ראשי קלמארי פריכים עם מטבל קוקוס מיונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף טעים ליד בירה ואלכוהול, או brמנה ראשונה כיפית br brואני אומרת: שימו לב למטבל - גם בלי הקלאמרי הוא מיוחד מאוד למנות אחרות br
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם ראשי קלאמרי טריים
כוס קמח
כפית מלח
כפית פלפל שחור
שמן לטיגון עמוק
למטבל:
3 כפות חלב קוקוס
3 כפות מיונז, רצוי תוצרת בית
2 כפות מיץ ליים או לימון
פלפלון צ'ילי אדום חריף, קצוץ דק מאוד ( או יותר, לפי הטעם)
2 כפות עירית , קצוצה דק
3 כפות כוסברה, קצוצה דק
אופן ההכנה
מניחים בשקית את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים.
מערבבים בקערית את כל חומרי המטבל, טועמים ומתקנים תיבול.
מחממים את השמן בסיר טיגון או בווק.
מכניסים את ראשי הקלאמרי לשקית עם תערובת הקמח ומשקשקים היטב, כך שהקלאמרי יצופה בקמח.
כשהשמן חם מאוד, מנערים את הקלאמרי מעודפי הקמח ומטגנים, רק עד שהקלאמרי עשוי ופריך ( כדקה).
מעבירים למסננת, ואז למגבת נייר לספיגת השמן.
אוכלים מייד עם הרוטב לטבילה.
מגיש: שרון שני
מקור: דועם גונט ל-הארץ
שתף את המתכון