חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה זהבון אפוי ברוטב לבן פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהבון הוא דג עדין. הטעם של הפילה ללא השקעה מסוימת, די תפל. brהמתכון הנוכחי מנסה לתת תשובה לבעיה זו.
פילה זהבון אפוי ברוטב לבן פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהבון הוא דג עדין. הטעם של הפילה ללא השקעה מסוימת, די תפל. brהמתכון הנוכחי מנסה לתת תשובה לבעיה זו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פילה של דג זהבון (באורך של כ-25 ס"מ), מופשר וסחוט מעט מהמים.
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% ("השף הלבן")
1 כפית אבקת טעם עוף (פרווה)
2 כפיות עלי רוזמרין, קצוצים דק
1 שן שום , כתושה
2 כפיות חרדל דיז'ון חריף
2 ס"מ שורש זנגביל, מגורד דק
קורט פלפל טחון טרי
אופן ההכנה
מפשירים את הפילה יום קודם במקרר. שופכים את המים שהצטברו בהפשרה וסוחטים מעט את הפילה ע"י לחיצה קלה לוודא שהוא רך, לשפוך את עודף המים.
לחמם את תנור האפייה ל-200°c .
לחמם את השמנת בסיר קטן על להבה בינונית, להוסיף את החרדל ואבקת מרק בטעם עוף (פרווה), תוך ערבוב . להוסיף את החרדל ועלי הרוזמרין , לבחוש עד המסה ולהסיר מן האש.
לצקת חצי מן הרוטב לתבנית פיירקס (מתאימה לאורך הדג). למרוח שום כתוש על הפילה להניח את הפילה בתבנית ולכסות בשארית הרוטב.
לאפות 15 דקות (200°c). להוציא ולקרר על רשת כ-5 דקות.
להגיש חם
בתיאבון
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון