חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה סול ברוטב שום-שמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נפלאה לאירוח, ארוחה רומנטית בתוספת יין לבן, לערב שבת וחשוב מכל, קל להכין.
פילה סול ברוטב שום-שמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה נפלאה לאירוח, ארוחה רומנטית בתוספת יין לבן, לערב שבת וחשוב מכל, קל להכין.
הוראות הכנה
מרכיבים
6יח'-פילה סול
6-כפות שמן תירס
מלח ופלפל גרוס לפי טעם
לרוטב:
3-כפות שמן תירס{למי שמעוניין אפשר 20 גרם חמאה}
2-שני שום, כתוש
צרור קטן-שמיר טרי וקצוץ
1-כוס מים
½ כוס יין לבן
מלח ופלפל לפי טעם
1-כפית קמח
אופן ההכנה
לשטוף, לייבש ולתבל פילה סול.
לטגן בשמן משני הצדדים עד להזהבה.
להעביר בכלי מרופד בנייר סופג.
הכנת הרוטב:
להוסיף לאותו מחבת שמן/חמאה ושום, לערבב היטב, להוסיף קמח, יין, מים ותבלינים, לערבב.
להוסיף שמיר קצוץ, להביא לרתיחה ולבשל 10 דקות{להבה נמוכה מאד}.
להעביר את הרוטב דרך מסננת.
לפני ההגשה , לחמם את תנור האפייה ל -200°c.
להניח פילה סול בכלי הגשה חסין אש, לצקת מעל את הרוטב ולחמם 5 דקות בתנור (200°c ) .
מגיש: רינת ספיר
מקור:
שתף את המתכון