הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם נקי
1 בצל חתוך לרבעים
3-4 גזרים נקים חתוכים לאורך לרבעים
¼ כרוב לבן חתוך לפיסות גדולות
2-3 קישואים מנוקים עם הקליפה חתוכים לאורך לרבעים
שורש סלרי נקי פרוס לפרוסות
שורש פטרוזליה נקי
זר של פטרוזליה ,שמיר,כוסברה וסלרי קשורים יחד.
2-3 שיני שום שלמים
2-3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
1-2 כפיות של כורכום
פלפל שחור,מלח לפי הטעם
מים
אופן ההכנה
להכניס את הכל לסיר ולמלא במים עד כיסוי ועוד קצת לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה.
אחר כך לבשל על אש בנונית עד שהעוף מוכן לאכילה. לטעום ולשפר את הטעם עם התבלינים
בסוף הבישול להוציא את זר הירק ולזרוק.
להגשה עם איטריות ביצים דקות או בינוניות (לבשל לפי הוראות היצרן)
להוציא מהסיר את העוף. לפרוס ולהגיש עם פירה או אורז .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
