חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריזוטו עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לדעתי זאת ארוחה מלאה,מזינה,טעימה ומאד קלה להכנה. brמומלץ לאוהבי ריזוטו.
ריזוטו עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לדעתי זאת ארוחה מלאה,מזינה,טעימה ומאד קלה להכנה. brמומלץ לאוהבי ריזוטו.
הוראות הכנה
מרכיבים
¼-כוס שמן זית
500-גרם פטריות שמפניון טריות וקצוצות
1-בצל גדול קצוץ
500-גרם אורז {אני מעדיפה פרסי}
50-גרם חמאה
1-כוס יין לבן יבש
4-כוסות מרק צח{אפשר מים}
100- 150 גרם גבינת "פרמזן"
מלח ופלפל גרוס לפי טעם
אופן ההכנה
לחמם שמן בסיר רחב וכבד ולהוסיף בצל קצוץ, לטגן עד לשקיפות ולהוסיף פטריות.
לטגן את הפטריות 10 דקות, לערבב פעמיים לפחות ולהוסיף אורז שטוף ומסונן, לערבב.
להוסיף יין ו-1 כוס מרק צח/מים, להביא לרתיחה ולערבב, להנמיך להבה ולבשל כ5 דקות.
להוסיף שוב כוס מרק צח, לערבב ולבשל כך עד שכל ארבע כוסות הנוזלים נספגות (סך כל זמן הבישול צריך להיות 25 דקות מרגע הוספת האורז לסיר).
להוסיף חמאה וגבינת "פרמזן", לערבב היטב וכעבור 2 דקות להסיר מהאש.
להגיש חם.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: איטלקי
שתף את המתכון