הוראות הכנה
מרכיבים
6-אגסים גדולים בקליפתם
1-כוס סוכר
½-כוס מים
½-כוס יין אדום
1-מקל קנמון
½-מקל וניל
אופן ההכנה
לשטוף אגסים ולסדר בסיר.
להוסיף לפי הסדר: מקל וניל וקינמון, מים יין וסוכר.
להביא לרתיחה. להנמיך את הלהבה ולבשל 50 עד 60 דקות בסיר מכוסה חלקית (להשאיר פתח קטן) ובלהבה נמוכה מאוד עד שמתקבל סירופ בצבע חום כהה וכמובן גם האגסים משנים צבע.
לצנן מעט, לסדר את האגסים בכלי הגשה ולצקת את הסירופ מעל.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון
