חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה אנגלית טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימה במיוחד עם תה/קפה של אחר הצהריים.
עוגה אנגלית טעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימה במיוחד עם תה/קפה של אחר הצהריים.
הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם חמאה
1-כוס סוכר
2-כוסות קמח
¼-כוס מיץ תפוז סחוט טרי
1-סוכר וניל
½-כפית גרידת לימון
1-שמנת חמוצה{אפשר אותו כמות יוגורט או אשל}
2-ביצים
1-אבקת אפיה
50-גרם צימוקים
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
לטרוף חמאה עם הסוכר בקערת מערבל ולהוסיף ביצים, מלח,סוכר וניל ולהמשיך לטרוף 2 דקות.
להוסיף שמנת, מיץ מתפוז, גרידת לימון, לערבב היטב.
להוסיף קמח ואבקת אפיה, להמשיך לערבב עד שלא יהיו גושים.
לשמן תבנית מאורכת ולצקת לתוכה את הבלילה.
לפזר מעל צימוקים ולאפות בתנור מחומם ל- 150°c במשך 50 דקות.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה 10 דקות נוספות בתוכו.
מגיש: רינת ספיר
מקור: חברה
שתף את המתכון