הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם חמאה
1-כוס סוכר
2-כוסות קמח
¼-כוס מיץ תפוז סחוט טרי
1-סוכר וניל
½-כפית גרידת לימון
1-שמנת חמוצה{אפשר אותו כמות יוגורט או אשל}
2-ביצים
1-אבקת אפיה
50-גרם צימוקים
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
לטרוף חמאה עם הסוכר בקערת מערבל ולהוסיף ביצים, מלח,סוכר וניל ולהמשיך לטרוף 2 דקות.
להוסיף שמנת, מיץ מתפוז, גרידת לימון, לערבב היטב.
להוסיף קמח ואבקת אפיה, להמשיך לערבב עד שלא יהיו גושים.
לשמן תבנית מאורכת ולצקת לתוכה את הבלילה.
לפזר מעל צימוקים ולאפות בתנור מחומם ל- 150°c במשך 50 דקות.
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה 10 דקות נוספות בתוכו.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
