הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות מרגרינה (או חמאה)
2 שקיות אבקת סוכר (100 גר' כל שקית) - סה"כ כוס וחצי
2 שקיות סוכר וניל
2 חלמונים
1 כוס אגוזים קצוצים
½3 כוסות קמח רגיל
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים לבצק אחיד. (אם דביק, להוסיף מעט קמח).
לחלק ל: 3-4 גלילים. להניח במקפיא עטוף למשך חצי שעה.
להוציא הגלילים, ולחתוך לפרוסות בעובי הרצוי. (כ- 1 ס"מ).
לסדר העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה. לאפות בתנור בחום בינוני גבוה 170-180°c עד להזהבה.
לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות. לקרר ולשמור בכלי סגור.
מגיש:
מקור: ענת
שתף את המתכון
