חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדירת בשר ראש וירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדירת בשר ראש וירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר ראש בקר חתוך לקוביות
10 תפוחוני אדמה קלופים
2 גזרים קלופים וחתוכים גס
2 בצלים חתוכים גס
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
חופן שעועית צהובה
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
1 סלק קלוף וחתוך לקוביות גדולות
2 כפות רוטב סויה
1 כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור
1.5 כוסות מים
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ברזל כבד . אוטמים את קוביות הבשר בשמן החם ומוסיפים לאחר מכן את הבצל. מטגנים כך יחד להזהבה קלה לבצל. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והפלפל ומטגנים יחד כשתי דקות (מדי פעם מערבבים). מוסיפים את הסלק והשום ומערבבים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את הבטטה, המלח והפלפל ומערבבים היטב את הכל יחד. מוסיפים את הסויה, המים והשעועית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים לבישול של כשעתיים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון