הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר ראש בקר חתוך לקוביות
10 תפוחוני אדמה קלופים
2 גזרים קלופים וחתוכים גס
2 בצלים חתוכים גס
2 שיני שום פרוסות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
חופן שעועית צהובה
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
1 סלק קלוף וחתוך לקוביות גדולות
2 כפות רוטב סויה
1 כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור
1.5 כוסות מים
רבע כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ברזל כבד . אוטמים את קוביות הבשר בשמן החם ומוסיפים לאחר מכן את הבצל. מטגנים כך יחד להזהבה קלה לבצל. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והפלפל ומטגנים יחד כשתי דקות (מדי פעם מערבבים). מוסיפים את הסלק והשום ומערבבים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את הבטטה, המלח והפלפל ומערבבים היטב את הכל יחד. מוסיפים את הסויה, המים והשעועית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים לבישול של כשעתיים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
