הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
½-ק"ג קמח לבן מנופה
1-מרגרינה רכה
¾-כוס מיץ סחוט מתפוזים/שמנת מתוקה בטמפרטורת החדר
1-כפית אבקת אפיה
מילוי-1:
100-גרם אגוזי מלך/לוז/שקדים קצוצים
100-גרם קוקוס
½-כוס סוכר
מילוי-2:
25-גרם מרגרינה קרה
1-כוס קמח לבן
1-כוס סוכר
1-שקית סוכר וניל
מילוי-3:
200-גרם תמרים קצוצים/אננס,פפאיה,תאנים יבשים
אופן ההכנה
לטרוף יחד מרגרינה,אבקת אפיה וקמח עד שנוצרים פירורי בצק ולהוסיף בהדרגה את הנוזלים עד שמתקבל כדור בצק חלק, אחיד ונעים.
לעטוף בניילון ולשמור כשעתיים במקרר.
לקמח משטח עבודה ולחלק את הבצק לשניים, לרדד בעזרת מערוך כל חלק בצק בנפרד לעלה עגול ודק ולחתוך בעזרת סכין משוננת 12 משולשים.
בחלק הרחב של המשולש לפזר מילוי ולגלגל לכיוון הצר בהידוק.{כמו סהרון}.
לרפד תבנית בנייר אפיה להניח את הסיגרים ולאפות 15 דקות בתנור מחומם ל-180°c.
לצנן ולפזר אבקת סוכר בנדיבות.
הכנת מילוי 1-:-לערבב את כל החומרים יחד.
מילוי 2-:-לערבב את כל החומרים יחד ולפורר באצבעות את המרגרינה לפירורים עדינים תוך כדי ערבוב.
מילוי 3-:-לקצוץ פירות יבשים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי, שלי
שתף את המתכון
