חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל חיטה חורפי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חורפי אמיתי - חם וטעים עם כל הטוב שבחיטה.
תבשיל חיטה חורפי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חורפי אמיתי - חם וטעים עם כל הטוב שבחיטה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים קטנים
50 גרם חמאה
½1 כוסות חיטה
3 כוסות מים רותחים
4 גבעולי זעתר טרי
3 כפות סילאן (דבש תמרים)
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומאדים בסיר עם חמאה עד לשקיפות.
2. מוסיפים את החיטה לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
3. מוסיפים מים רותחים, מערבבים ומכסים, מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
4. מוסיפים לחיטה החמה סילאן, שמן זית, עלי זעתר ומתקנים תיבול.
מגיש: amitsur
מקור: ניר צוק ידיעות אחרונות
שתף את המתכון